FRONTKJEMPERE

Filmavdelingen trenger skuespillere til en dokumentar tv-serie. Opptakene starter i februar 2018 og avsluttes juni. Tv-serien har 6 hovedkarakterer. En av rollen er allerede besatt, men vi trenger ytterligere 5 mannlige skuespillere med et ungdommelig preg i alderen 18-25 år. Du er ikke påkrevd at du har tidligere skuespillererfaring. Du trenger å være i god fysisk form, slank og klar for en fysisk krevende jobb. Opptakssted vil være i både Litauen og i Norge.

Vi er først og fremst ute etter de rette typene, skuespillere som ligner på våre karakterer. Har du tidligere søkt oppfordrer vi deg til å søke igjen. I forrige runde var vi ute etter en spesiell type, nå skal vi besette 5 andre roller. Har du vært i Forsvaret, er med i en reenactment-gruppe eller har annen våpenerfaring, teller det positivt i din søknad.

Vi har også behov for en rekke mindre roller hvor alderspennet er større. Snakker du FLYTENDE tysk er vi ekstra interessert i deg. Tysk fra feks. videregående teller ikke som flytende tysk. Men det er også behov for roller hvor skuespillerne kun snakker norsk.

Tv-serien er solgt til NRK og 4 andre land i Europa og handler om nordmenn som meldte seg frivillig til å tjenestegjøre på tysk side under andre verdenskrig. Vi understreker at dette ikke er en drama-serie, men en dokumentar-serie med rekonstruksjoner. Alle roller er selvsagt honorert, men du kommer ikke til å bli rik av å spille i denne serien.

Hvis du er interessert i en rolle i tv-serien ønsker vi at du gjør følgende:

1. Send en mail til casting@filmavdelingen.no
2. Oppgi dine personalia som navn, bosted, alder, høyde og kontaktinfo.
2. Legg ved flere profilbilder av deg selv og minst ett i helfigur.
3. Legg ved en video eller link til en video hvor du forteller litt om deg selv og hvorfor du ønsker å være med i denne tv-serien. Det er viktig for oss å høre hvordan du snakker og hvordan du ser ut.
4. Beskriv dine tysk-kunnskaper og om du har noen våpen eller militær-erfaring.
5. Siden dett er en historisk produksjon fra tidsperioden 1940-45 er det viktig at du har kort hår (eller villig til å klippe det kort) og et etnisk norsk utseende for å være aktuell for en rolle i denne tv-serien.

Vi har dessverre bare anledning til å gi tilbakemelding til de som er aktuelle for en rolle.
Søknadsfristen er 10. januar 2018.